Beskyt smykkerne mod røveri

Smykkeskrin med lås der beskytter smykkerne

I forlængelse af det indlæg, jeg skrev for nogle dage siden, om installering af en privat alarm, har jeg undersøgt, hvordan det ellers at muligt at sikre hjemme mod ubudne gæster. Jeg har virkelig fået fokus på sikkerhed, og inde på BilligSikring.dk er der masser af forskellige sikkerhedsløsninger, som kan holde indbrudstyven ude. Jeg har udvalgt dem, som jeg mener de fleste af os, kan få glæde af:

Gør dine vinduer mere sikre

Der findes flere forskellige former for vinduessikring, og de ligger i flere forskellige prisklasser.
Det kan anbefales at sætte en vindueslås i, så vinduerne kun kan åbnes med nøgler.
Hvis man køber flere vindueslåse, er det muligt at få dem lavet, så de alle passer til én nøgle, hvilket er komfortabelt, så man ikke har 10 forskellige nøgler til 10 vinduer.

Har du kældervinduer er de typisk oplagte for indbrudstyve. Hvis dette er tilfældet kan man købe en Easybar, som er en solid tremme med en jernkerne indeni. En ganske effektiv måde at forhindre adgangen for en indbrudstyv, og den koster kun lige over 200 kroner.

Nøgleboks

Kender du nogen, som får eller skal have hjemmehjælp? Bekymrer du eller i jer over at udlevere husnøglerne til hjemmehjælperne? Så overvej at få installeret en nøgleboks på ydersiden af huset.
For at få adgang til nøgleboksen, skal man have en kode. Men hvis man frygter, at en af hjemmehjælperne kan finde på, at lave en kopi af nøglerne, så er det da ikke bedre at de kender koden til nøgleboksen, så har de jo adgang døgnet rundt? Ja, de har adgang til boksen døgnet rundt, men du bestemmer jo om, men det er jo husejeren eller de pårørende, der bestemmer om der er nøgler i. Det vil sige, at hvis eksempelvis den, der skal have hjemmehjælp er på hospitalet i en periode, så kan man fjerne nøglerne fra boksen.
Ved at købe en nøgleboks, kan man sørge for selv at bestemme, om fremmede skal have adgang til boligen.

Skal du på farten med dine værdisager?

Skal du på bilferie, og have værdisager med dig, som for eksempel pas, valuta og smykker, så har du sikkert overvejet, hvilken katastrofe det vil være, hvis du mister værdisagerne.
For at forhindre dette, kan du købe en autoboks. Den kan låses fast i en autokassette, som man monterer på en solid overflade. Autoboksen åbnes med en nøgle, og forhindrer således ubudne gæster i at tage alle værdierne.
Skal du have campingvognen med, er det måske mere oplagt, at installere autoboksen i den, da der nok er mindre chance for, at der er nogen, der stjåler hele campingvognen, end bilen.

Comments are closed.