Det er dejligt at være smykkemager!

smykkemager

Jeg kan prale af at have en skøn hobby, som samtidigt også er mit arbejde. Jeg er omringet af smukke ting i hverdagen, og jeg kan folde mig frit ud og være kreativ hele tiden. Jeg er en smykkemager, og jeg kan ikke være mere stolt af det.

Som mange andre piger, elsker jeg smukke ting, især tøj og smykker. Smykker har dog fascineret mig mest. Jeg er imponeret over, hvor uendelige og interessante udtryk smykker kan have. Hvert stykke har sin helt egen design, tema, og de fører dine tanker hen på bestemte ting. Smykker kan skabe et helt bestemt humør, og nogle gange kan de danne udgangspunktet for hele outfittet.

I denne blog kan du læse om, hvordan jeg har startet ud med at lave smykker, og hvordan det siden er blevet en stor del af mit liv. Jeg skriver bloggen for at inspirere alle jer, der har en drøm. Måske elsker nogle af jer også smykker, lige så meget som mig. Til jer kan jeg kun sige én ting: Bare kast jer ud i det, og gør det, som gør jer glade. Man kan både være smykkemager i sin fritid og arbejde med det. Det er virkelig sjovt og helt klart noget, jeg vil anbefale.

At forfølge sin drøm…

Jeg har ført min kærlighed til smykker ud i livet, og begyndte bare stille og roligt med at lave smykker alene i hjemmet. Jeg gik ind i en hobbybutik og købte perler, tråde og andre udstyr for at lave flotte smykker. Jeg kan bruge en hel dag i en hobbybutik på at kigge rundt. Typisk faldt jeg bare tilfældigt over nogle perler, som inspirerer mig til at lave et smykke i en bestemt design. Efterhånden som jeg lavede smykkerne selv derhjemme, lærte jeg mig selv nogle teknikker undervejs, og jeg blev bedre og bedre til det.

Efter en periode besluttede jeg mig for at tage en guld- og sølvsmedeuddannelse, og efter endt uddannelse har jeg siden arbejdet med at reparere smykker og udsmykninger. Jeg har hele tiden en taske med smykker-kit på mig. I den er der perler, ædelsten, saks, metaltråde, lim, min juvelervægt osv. Jeg designer og fremstiller også selv smykker, når jeg lige har tiden til det. Jeg bruger min egne designede smykker som gaver til familier og venner, og det plejer at være et kæmpe hit både hos dem, der får gaven og for mig, der giver. Det er helt specielt at kunne give en gave, som man selv har lavet.

I fremtiden har jeg tænkt på at åbne min egen smykkebutik, og det kommer nok ikke om så længe. Jeg er i gang med at planlægge det hele, og måske åbner jeg også en online butik. Inden drømmen om at åbne en smykkebutik bliver til en virkelighed, kan jeg i mellemtiden stadig nyde, at jeg har fundet noget, som jeg elsker at lave.

Comments are closed.