Få råd til flere smykker

Smykker er en dejlig ting at have råd til. Problemet er bare, at de kan være ret så dyre, og så er gode råd lige så dyre. 

Naturligvis er det muligt at købe billige smykker som også er pæne. Men det er nu engang sådan, at de dyre smykker også giver mest status.
En måde, hvorpå du kan spare rigtigt mange penge, og som du kan bruge på smykker, er ved grøn energi. Med grøn energi kan du spare rigtig mange penge på dine energiregninger. For eksempel på el og varme.

Greenmatch.dk er et sted, hvor mange finder gode informationer om grøn energi. Der er informationer om for eksempel:

  • Solenergi
  • Isolering
  • opvarmning

På siden er det ikke blot muligt at finde information. Du kan også bestille tilbud på diverse energiløsninger.

Hvordan kan jeg spare penge

Der er rig mulighed for at lave besparelser på varmeregningen.Hvis man for eksempel tager et jordvarmeanlæg som eksempel. Et jordvarmeanlæg virker på den måde, at der bliver gravet en lang slange ned i haven. Denne slange er i stand til opfange den varme, der i jorden. Derefter videreføres denne varme via en kølevæske ind til en varmepumpe, der hæver temperaturen på kølevæsken og sender den ind i centralvarme anlægget.

Hvis du køber et jordvarmeanlæg er der sindssyg store besparelser at gøre på varmeregningen. Skifter du fra et oliefyr eller naturgasfyr, kan du spare op til 70 % på din varmeregning. For dele fleste familier er det beløb på 10.000-20.000 kroner om året. Så bliver prisen på de godt 100.000, som selve jordvarmeanlægget koster, til en mere overskueligt omgang. Der går altså maks 10 år før, at anlægget er tjent hjem. Herefter er det penge direkte ned i foret.

For at få et jordvarmeanlæg kræver det dog, at dit hus er velisoleret. Er det ikke det, kan du ikke få det maksimale ud af jordvarmeanlægget. Man kræver, at der mindst er isoleret med 250 mm i loftet.

Mange smykker til den pris

Med de penge, der kan spares på regningerne med grøn energi, kan der altså købes rigtig mange smykker. Det kræver blot, at man har lidt mod til at foretage investeringen. Det kræver naturligvis en pose penge at investere i grøn energi, men langt de fleste banker er mere end villige til at låne dig pengene.

Udover, at du får flere penge mellem hænderne, følger der også den glæde med, at du er god mod naturen. Dette skyldes, at grøn energi forurener langt mindre end almindelige energiformer. Desuden er Co2 udslipper reduceret betydeligt.

 

Comments are closed.