Fire unikke smykkebutikker i Aalborg

Runde snoede øreringe i en smykkebutik
Findes der en bedre følelse end at iføre sig et par glitrende nye øreringe? Eller kigge ned og få øje på sin smukke nye ring? For mig er der intet bedre end bling, guld og perler – og det er lige meget, om de kommer i form af en halskæde, ring eller et par øreringe. Men det allerbedste er at modtage et smykke, som ikke ligner noget af det, du ser i bybilledet. Noget der er helt specielt og fundet med omtanke.

Om du er på udkig efter et unikt og glitrende smykke til din kæreste eller veninde, eller du bare gerne vil forkæle dig selv med lidt guldstøv, så er der hjælp at hente i denne guide. Her får du mine bedste bud på unikke smykkebutikker i Aalborg, der alle har hylderne fulde af smykker i særklasse. Tag et kig på mine fire yndlings smykkebutikker i Aalborg her.

1. Ameli

I concept-butikken Ameli finder du smykker, der ikke hænger på hver anden kvinde i gadebilledet. Det er stilrene og cool smykker, der vil få et hvin ud af de fleste piger. Selvom Ameli ikke udelukkende er en smykkebutik, betyder det ikke, at denne smykkebrutiks udvalg er mindre godt. Tværtimod. Her er alt nøje udvalgt, og hvert enkelt smykke er unikt og omfavner det minimalistiske design-udtryk vi er så kendte for i Norden. Tilsammen gør det Ameli til en af mine go-to smykkebutikker i Aalborg. Du må ikke snyde dig selv for en tur hertil, hvis du befinder dig i den jyske by.

2. Vibholm

Leder du efter et eksklusivt udvalg af klassiske smykker med et twist eller elegante og simple øreringe eller armbånd, så er Vibholm i Friis Shoppingcenter stedet for dig. Her finder du alt fra kendte smykkebrands til mere ukendte mærker, der alle laver accessories i allerhøjeste kvalitet og med fokus på design. Vibholm er en af de helt klassiske smykkebutikker i Aalborg, men det betyder langt fra, at du ikke kan finde unikke smykker her. Udvalget er enormt, og hvis du leder efter en gave, er det et af de steder, hvor du kan finde noget til selv den mest kræsne gavemodtager. Så hvis du leder efter mere klassiske smykker i Aalborg, så slå vejen forbi Vibholm i Friis Shoppingcenter.

3. Gejst

Gejst er en af de type butikker, der omfavner upcoming kunstnere såvel som garvede talenter, og det resulterer i, at Gejst er et skatkammer af lækkert design. Hvis du desperat har søgt efter smykkebutikker i Aalborg, der har fokus på det unikke og lokale design, kan du godt pakke metaldetektoren væk, for Gejst er lige, hvad du søger.

Butikken rummer både kunst, keramik, interiør – og ikke mindst et eksklusivt udvalg af unikke smykker. Udover kunstfærdige smykker har butikken også et sortiment af retrofund og secondhand, hvor du kan gå på jagt efter pre-loved smykker, der ikke produceres mere. Det kan man da kalde en smykkebutik med et unikt sortiment.

4. Carré jewellery

Elsker du farverige sten og ekstravagante smykker skal du slå et smut forbi Carré Jewellery. Navnet Carré kommer fra den klassiske måde at slibe en ædelsten firkantet, og ædelsten er da også det, der går igen i alle de glitrende smykker i butikken. Deres design leder tankerne hen på antikke smykker. Denne smykkebutik gør da også brug af alle de gamle traditionelle metoder for at skabe de unikke styles, du finder i butikken i Aalborg. Tag et smut forbi Carré Jewellery, hvis du leder efter smykker med ædelsten og farver.

Comments are closed.