Kvinde, køb de smykker du fortjener!

Du har gået rundt og kigget på dem i lang tid nu. Hver gang du kommer forbi butikken på strøget, dvaler du over de overdådige glimtende smykker i udstillingsvinduet. Ja, de ville klæde dig. Ja, du ville ligne en million med dem på. Så hvor skal du ikke forkæle dig selv, med ligt glamour? Du fortjener det jo.

Du fortjener det

Tænk på hvor meget vi kvinder må slider her i livet. Gøre rent, lave mad, have den månedlige, føde vidunderlige børn, brystmade osv. Du har fortjent at ligne en million når du ikke har for travlt med din travle hverdag.  Så hvad er din undskyldning?

Har du ikke råd? Eller synes du ikke du har råd? Er det fordi du inderligt håber på at din mand eller kæreste køber dem til dig snart? Hvis han ikke har købt smykkerne til dig endnu, gør han det nok heller ikke i morgen. Og hvem har sagt du ikke må forkæle dig selv lidt?

Forkæl dig – selv

Lad dig ikke være afhængig af manden. Sæt ikke for høje forventninger til ham, så bliver du bare skuffet. Du kan jo sagtens selv give dig selv lidt selvforkælelse. Og hvem ved bedre, hvad du vil have og hvad du ønsker dig, end dig selv?

Du kan sagtens få råd til den halskæde, den ring eller de øreringe – eller alt sammen. Det kræver jo bare at lægge lidt til side hver måned. Og hvem siger at ALLE pengene skal gå til familien eller børnene. Du må godt ligge lidt til side til DIG! Alternativt kan du tage et forbrugslån, og betale af på det over de næste 6-12 måneder.

Når du er færdig med at betale af på lånet, er smykkerne DINE. Og du kan brilliere med dem, hver gang i skal i byen, eller have en romantisk aften derhjemme. Jeg er sikker på at din mand og dine børn (hvis du har nogle) vil elske at se dig med dem.

Udståling er alt

Når du føler dig smuk, elegant og sexet udstråler du automatisk selvsikkerhed og glæde. Og det får alle til at synes bedre om dig, og elske dit nærvær. Du gør således ike kun dig selv en tjeneste – men alle omkring dig én.

Føl derfor ikke dårlig samvittighed over at bruge nogle tusinde kroner på de smykker du fortjener. Du er trods alt kvinde, og vi vil alle gerne forkæles lidt i ny og næ. Så næste gang du går forbi smykkemagerens butiksvindue, tænk da: “Jeg må godt, og jeg fortjener det”, og gør det så. Fordi du kan!

Comments are closed.