Når vi mister de dyrebareste juveler

church

 

 

 

 

 

 

 

 

Ingen ædelsten eller metaler kan hamle op med vores kærlighed til familie og livslange venner. Det er derfor også ubeskrivlig hårdt når vi mister et familiemedlem eller nogle vi har kære. Nogle mennesker håndtere det bedre end andre men realiteten er at vi har mistet nogen vi aldrig kan få igen og det vil være noget man skal arbejde sig igennem. Det er flere forskellige måder at komme igennem et tab og sorgen der kommer, en af de måder der i høj grad kan få dig igennem den mørke fase er hypnoterapi. Du kan i denne artikel læse mere om hvordan hypnoterapi kan hjælpe dig tilbage på rette vej uden at komprimere alle dine gode minder med personen du har mistet.

Der er mange behandlere der arbejder med hypnoterapi, der er dog altid forskel på hvor dygtige behandlerne er. Når du skal finde en behandler til at hjælpe dig, er det vigtigt at finde en du har en god kemi med og en som er godkendt indenfor hypnoterapi. En af de dygtige behandlere i Danmark er Graafland, som du roligt kan stole på, vil hjælpe dig trygt videre.

Sådan virker hypnoterapi

Hypnoterapi er en terapi form hvor der bruges hypnose. Hypnose er en tilstand hvor der bevidst bliver fremkaldt en tilstand af trance. En trance kan måske lyde som en skræmmende ting for mange, men det er ikke som man ser det i film på TV. En trance oplever du flere gange om dagen og er ikke noget der skader dig. Du er eksemeplvis i en mild form for trance når du sidder i bilen eller i toget på vej på arbejde og lader dine tanker flyve. Du skal derfor ikke være nervøs, da det er en yderst behagelig måde at arbejde med sig selv.

Mange tror at hypnose er e tilstand hvor du falder i en dyb søvn og mister kontrol over dig selv. Dette er ikke korrekt, under hypnose kan du hører alt hvad der bliver sagt og du kan ligeledes bevæge dig som du har lyst til. Du vil blot falde ned i en trance tilstand hvor terapeuten har mulighed for at være ved din side når du går gennem din ubevidsthed og har muligheden for at give dig de værktøjer du har brug for, for at kunne håndtere det din hjerne før har lagt på lager.

Der er mange ting i livet der sætter sine præg og nogle af dem sætter så dybe spor at de kan ændre ens adfærd og sætte begrænsninger op. Hypnoterapi kan gå ned og tage fat i de dybere minder og erfaringer uden at blive påvirket af disse begrænsninger.

Comments are closed.