Smykker er dyre

Lån til det perfekte smykke

Smykker er en af de mest dyrebare accessories du kan finde og de kommer tilmed i mange prisniveauer. Du kan få smykker i H&M til 50 kr., og du kan få smykker hos en guldsmed til over 100.000 kr.. Det perfekte smykke er derfor subjektivt. Skal smykket have en værdi for dig, kommer det dog typisk ikke fra H&M, men snarere fra en guldsmed. Selvom det ikke koster 100.000 kr., kan det stadig være en stor udskrivning. Så hvordan får du råd til det perfekte smykke? Læs med her:

Diamonds are a girl’s best friend

Citatet blev vel nok for alvor kendt, da Marilyn Monroe sang det i filmen Gentlemen Prefer Blondes fra 1953. Et citat, der mere end 60 senere stadig synes at være gældende. Det er nemlig de færreste piger og kvinder, der ikke elsker smykker på den ene eller anden måde – dyre eller ej.

Ønsker du at give din kæreste, din veninde, eller dig selv, den perfekte gave, er et smykke således en sikker vinder hos de fleste. Sådanne indskydelser kommer dog nogle gange spontant, hvorfor et smykke ikke altid er en planlagt del af budgettet. Det skal dog ikke stoppe dig fra at overraske hende, når du føler for det!

Du kan nemlig hurtigt og enkelt låne til det perfekte smykke og først tilbagebetale lånet næste måned. På den måde, kan du give hende en speciel gave på netop det tidspunkt du føler for det og først tænke på finansieringen efterfølgende.

Uforudsigeligt prisniveau

Selv hvis du har alle intentioner om at købe det perfekte smykke til hende, er det ikke sikkert, at det ligger inden for det prisleje du havde tænkt dig, når du endelig står i butikken. I sådan en situation er det rart at vide, at der er en finansieringsløsning, der gør det muligt at købe det smykke, der er perfekt til hende. På den måde behøver du ikke gå på kompromis, og du vil derfor også blive gladere for at overrække smykket til hende.

Står du i en situation, hvor du eksempelvis mangler 1.000 kr. til det helt perfekte smykke til hende, er der altså ikke nødvendigvis grund til at “nøjes”. Ved du, at du kan skaffe pengene til næste måned, kan du, næsten på stedet, låne de 1.000 kr. og købe smykket til hende. Har du ikke tidligere optaget lån er første lån hos nogle låneudbydere, eksempelvis Lånpengesmart, gratis.

Du har med andre ord ingen yderligere omkostninger end det lånte beløb, hvis du ikke har optaget kortfristet lån før. Gør det perfekte smykke hende glad, så fortvivl ikke med at købe det!.

Comments are closed.